Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی پاکنژاد عصر چهارشنبه در مراسم هفته پدافند غیرعامل اظهار داشت : پدافند غیر عامل به اقدامتی اطلاق می شود که نیاز به تجهیزات نظامی ندارد و برهمین اساس باید اقدامات پیش گیرانه  در این زمینه داشته باشیم.

وی افزود: در این هفته که به نام هفته پدافند غیر عامل در کشور است باید با رفتن و حضور در مدارس و آگاهی دادن به دانش‌آموزان پیرامون این مسئله مهم  نسبت به آگاهی بخشی در جامعه اقدام کرد تا از طریق آنها نیز این اطلاعات و آگاهی ها به خانواده‌ها منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاکنژاد گفت: دانش‌آموزان در مدارس و در پایه‌های تحصیلی نهم و یازدهم در درس آمادگی دفاعی با مسئله پدافند غیرعامل آشنا می شوند و برای دیگر پایه‌ها نیز به صورت حضوری توضیحاتی پیرامون آن داده می شود.

فرماندار گناوه اظهار داشت: نگاه ما بر این است که هم دانش‌آموزان و هم آحاد مردم  نسبت به اهمیت مسئله پدافند غیر عامل آگاه شوند و لذا به همین منظور علاوه بر مدارس درخطبه های نماز جمعه نیز به این مسله مهم توسط امام جمعه محترم پرداخته شده و اگاهی های لازم داده شده است. 

پاکنژاد گفت: در  حوادث و بلاهای طبیعی و غیر طبیعی مانند سیل و زلزله نظیر زلزله بم یا شنبه در استان خودمان و اخیرا زلزله کرمانشاه و زلزله های دیگر که در کشور ما بسیار اتفاق می افتد باید آمادگی برای اقدامات پیشگیرانه داشته باشیم.

وی افزود: امید است که بتوان با ارائه آموزش‌های پدافند غیرعامل به دانش‌آموزان و مردم و انجام اقدامات پیشگیرانه، خسارات زیاد ناشی از حوادث را در جامعه کاهش داد و از بروز بسیاری از خسارات پیشگیری کرد.

کد خبر 4446560

منبع: مهر

کلیدواژه: پدافند غیرعامل گناوه اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی مرز مهران بوشهر گرگان مشهد موکب کرمانشاه شهرکرد شیراز سنندج زائران اربعین مرز شلمچه سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۲۴۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، امروز سه‌شنبه در نخستین نشست کارگروه همکاری‌های مشترک کشاورزی میان ایران و تاجیکستان که به صورت آنلاین برگزار شد، معاون آب و خاک وزارتخانه بر گسترش همکاری‌های کشاورزی با تاجیکستان و اجرای طرح‌های مختلف در این حوزه تاکید کرد.

صفدر نیازی شهرکی در همین حال خواست در راستای اجرای تفاهم‌نامه‌هایی که میان دو کشور منعقد شده، برنامه عمل تدوین شود.

وی ادامه داد: این تفاهم‌نامه‌ها باید منجر به اقدام شود و بتوانیم خروجی مناسبی از آنها داشته باشیم.

نیازی شهرکی در زمینه همکاری‌های متقابل در زمینه بذر، واکسن و آموزش‌های کشاورزی اعلام آمادگی کرد و اظهار کرد: ما آماده‌ایم دوره‌های آموزشی نیز در بخش‌های مختلف اعم از آب و خاک، شیلات، دام و طیور، گلخانه و تحقیقات برای کارشناسان، محققان و بهره‌برداران تاجیکستانی برگزار کنیم.

وی همچنین در مورد پذیرش هیأت‌های تجاری، علمی و اقتصادی در حوزه‌های کشاورزی اعم از بخش دولتی و خصوصی تاجیکستان اعلام آمادگی کرد.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که بیش از ۱۰۰۰ شرکت تولیدکننده و مشاور در حوزه بهره‌وری آبیاری و ارتقای راندمان آبیاری در ایران فعالیت می‌کنند، گفت: ایران می‌تواند نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش کشاورزی با کشور تاجیکستان همکاری داشته باشد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ایران به ۱۹ کشور، خدمات فنی و مهندسی کشاورزی صادر می‌کند.

سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایرانی در بخش مکانیزاسیون

در این نشست، مشاکر نظرزاده فاضل، معاون وزارت کشاورزی تاجیکستان نیز گفت: نیازهای ما برای این همکاری از نظر تجهیزات و فناوری در حوزه‌هایی مانند آب و خاک، مرغداری، پرورش ماهی و صنایع فرآوری غذایی است.

وی در همین حال از سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایرانی در بخش مکانیزاسیون، آب و خاک و بسته‌بندی محصولات برای صادرات استقبال کرد.

بنابراین گزارش، در دولت سیزدهم، ایران و تاجیکستان دو یادداشت تفاهم همکاری امضا و یک یادداشت تفاهم همکاری در زمینه بهداشت دام و دامپزشکی تبادل کردند و این یادداشت تفاهم در حال نهایی‌سازی برای امضا است.

در سال ۱۴۰۲ در سفر رئیس جمهوری ایران به تاجیکستان، یادداشت تفاهم شانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی، بازرگانی، فنی، علمی و فرهنگی امضا شد و یادداشت تفاهم همکاری‌های کشاورزی نیز در همین سال به امضای وزارتخانه‌های کشاورزی دو کشور رسید.

کد خبر 6099733

دیگر خبرها

  • ‍ اجرای برنامه کشوری وارنیش فلورایدتراپی در شهرستان بوکان
  • همه طرح‌های توسعه بنادر کشور پیوست پدافند غیرعامل دارند
  • گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • قدردانی رئیس ستادکل نیروهای مسلح از مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران
  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد