Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علی واقعی روز سه‌شنبه در گفت  گو با خبرنگار ایرنا افزود: آموزش، آگاه‌سازی و جلب همراهی اولیا، لازمه موفقیت و مهار ویروس کرونا است.

وی ادامه داد: با همراهی، هم‌فکری  مدیران، معلمان، اولیا و حتی  دانش‌آموزان گام‌های بلندی در حفظ سلامت دانش‌آموزان و پیشگیری برداشته شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: سه وضعیت قرمز، زرد و سفید برای بازگشایی مدارس در نظر گرفته شده است و آماده بازگشایی مدارس در تاریخ مقرر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ذکر کرد: در صورت اعلام وضعیت سفید از سوی ستاد مقابله با کرونا، مدارس طبق روال معمول بازگشایی می‌شود.

واقعی گفت: برای مناطقی که از سوی ستاد مقابله با کرونا وضعیت زرد اعلام شود، از ۲ روش حضوری و مجازی استفاده می‌شود به این صورت که کلاس‌های درس با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی و با نصف جمعیت کلاس‌ها تشکیل می‌شود.

وی افزود: در این حالت فعالیت مدارس به دلیل افزایش تعداد کلاس‌ها به صورت زوج و فرد خواهد بود و همزمان خدمات از طریق فضای مجازی نیز ارایه خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: در صورت اعلام وضعیت قرمز نیز ارایه خدمات و فعالیت‌های آموزشی و پرورشی از طریق فضای مجازی است و در مناطق روستایی و عشایری محروم از اینترنت و فضای مجازی به صورت توزیع درسنامه و بسته‌های غیر برخط انجام می‌شود.

واقعی تصریح کرد: در زمان بازگشایی مدارس از 15 شهریور ماه سال جاری نیز با آموزش، آگاهی بخشی و جلب همراهی اولیا، دانش‌آموزان و تدابیر ایمنی لازم خواهیم توانست با غلبه بر ویروس کرونا مدارس را از شیوع این ویروس مصون نگه داریم.

وی از مبارزه با کرونا به عنوان جنگ بیولوژیک نظام سلامت یاد کرد و یادآور شد: منشا توسعه کرونا با شواهد و قرائن تحلیلی و راهبردی وبعضی نکات خبری به دشمن ارجاع می‌شود، اما اثبات تخصصی آن نیاز  به بررسی‌های آزمایشگاهی و مقایسه بین ژنوم ویروس اولیه ثبت شده و نتایج مطالعه بر روی ژنوم‌های جدید از نظر نوع تغییرات عامدانه روی آن دارد.

رییس کمیته پدافند غیرعامل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اضافه کرد: پس از تایید وجود ویروس کرونا کمیته پدافند غیرعامل آموزش و پرورش به منظور صیانت از سلامت دانش‌آموزان و فرهنگیان با تهیه و تدوین دستورالعمل‌های آموزشی و بهداشتی در قالب تولید محتوای الکترونیک و بروشور و  ارسال آن به مدارس ورود کرد و با هماهنگی با ستاد مبارزه با کرونای استان گام‌های موثری در این زمینه برداشته است.

واقعی با اشاره به سایر اقدامات کمیته پدافند غیرعامل آموزش و پرورش گفت: با احتمال اپیدمی موج سوم شیوع ویروس کرونا در پاییز آموزش و پرورش نیز با پیش‌بینی تمهیدات لازم در قالب  طرح‌ها و برنامه‌های جدید و تشکیل کارگروه‌های کارشناسی قوی  وارد عمل شده که در زمان مقتضی اطلاع رسانی خواهد شد.

برچسب‌ها پدافند غیر عامل مدارس خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پدافند غیر عامل مدارس خراسان جنوبی پدافند غیر عامل مدارس خراسان جنوبی پدافند غیرعامل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ویروس کرونا دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۴۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا خان‌محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان صبح چهارشنبه به استان مازندران سفر کرد.

خان محمدی در ابتدای این سفر با یوسف نوری استاندار مازندران دیدار کرد و در این نشست، اظهار داشت: دولت سیزدهم اقدامات گسترده‌ای را برای نوسازی مدارس و ساخت مدارس جدید انجام داد که به تحولی در مدرسه‌سازی طی سه سال اخیر منجر شده است.

وی افزود: امروز تفاهم نامه‌ای با حضور استاندار مازندران به امضا رسید که پیرو آن ۱۶ مدرسه جدید در تنکابن، بابل، بهشهر، چالوس، آمل، بهنمیر، نور، ساری، عباس‌آباد، قائم شهر، گلوگاه، نوشهر، سوادکوه، کیاسر و جویبار ساخته می‌شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، اذعان داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در مازندران ساخته شود که در حال حاضر فاز نخست آن به مرحله امضای قرارداد رسیده و پس از ساخت و بهره‌برداری این ۱۶ مدرسه، فاز دوم آغاز خواهد شد.

خان‌محمدی با اشاره به ظرفیت مولدسازی برای تأمین اعتبار تکمیل طرح‌های نیمه تمام، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت قانونی مولدسازی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی و ساخت مدارس جدید در مازندران باید مورد توجه قرار بگیرد که با توجه به اشراف استاندار مازندران بر این طرح و نقشی که در به جریان افتادن قانون مولدسازی داشتند بستر برای بهره‌گیری از این قانون در مازندران بیش از گذشته فراهم است.

وی افزود: سهم استان مازندران از اعتبارات استانی چندان قابل توجه نیست و امیدواریم که با توجه ویژه مسئولان استان به این حوزه شاهد افزایش اعتبارات استانی برای مدرسه‌سازی و نوسازی مدارس باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: با توجه به حضور جناب آقای نوری در استانداری مازندران امیدواریم که توجه به تکمیل طرح‌های آموزش و پرورش و مدرسه‌سازی در این استان افزایش یابد و شاهد افزایش سرعت اجرای طرح‌ها باشیم.

گفتنی است حمیدرضا خان‌محمدی به منظور حضور در همایش تکریم معلمان مازندران به این استان سفر کرد.

همچنین بازدید از طرح بزرگ آموزشی خرماکلا در قائم شهر و دیدار با استاندار و تعدادی از مسئولان استان نیز از برنامه‌های معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این سفر بود.

کد خبر 6101156 علی قدمی

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: ارسال لایحه تقویت مدارس دولتی به مجلس / این دولت روزی 8 مدرسه ساخته است
  • پیگیری لایحه تقویت مدارس دولتی/ احداث روزانه ۸ مدرسه در کشور
  • ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران
  • افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد
  • همه طرح‌های توسعه بنادر کشور پیوست پدافند غیرعامل دارند
  • قدردانی رئیس ستادکل نیروهای مسلح از مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • جذب ۱۵۰۵ معلم جدید در کردستان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد